top of page
fullsizeoutput_361.jpeg

Om oss

Kalmarsund Promotion är ett företagsnätverk som underlättar för företagare att utöka sina kontaktnät. Vi arbetar för samverkan och utveckling samt för att skapa bättre affärsmöjligheter för företagen i Kalmarsundsregionen. Via den Företagsamma rösten lyfter vi gemensamma frågor. Vi brinner för hållbart företagande – där lönsamhet, miljöhänsyn och socialt engagemang förenas.

Möten som ger affärer
Nätverkande står högt på agendan i vår förening och våra Promotionluncher och Afternoon Business är alltid välbesökta. Därutöver erbjuder vi Starta eget rådgivning samt engagera oss i frågor som är viktiga för företagen i regionen.

Av företag för företag
Vår verksamhet utgår från våra medlemmars behov och önskemål. Därför är det alltid viktigt och välkommet med tankar och synpunkter från dig som medlem. Ta gärna kontakt med oss för att bolla idéer och frågor. 

Företagsnätverk sedan 2010
Kalmarsund Promotion drivs som en ekonomisk förening utan vinstintresse och är helt medlemsfinansierad. Alla företag och organisationer i Kalmarsundsregionen är varmt välkomna oavsett storlek och bransch.

Personal

fullsizeoutput_4ca.jpeg

Maria Sundquist

fullsizeoutput_471.jpeg

Magnus Berzelius

Styrelsen

fullsizeoutput_702.jpeg

Styrelseordförande

asa.maard@riksbyggen.se

Åsa Måård

Elin Taube.png

Elin Taube

Terese porträtt.jpeg

Terése S Carlstedt

Blank bild.jpg

Arnel Vuckic

fullsizeoutput_457.jpeg

Niklas Andersson

Blank bild.jpg

Tova Persson

fullsizeoutput_6f6.jpeg

Marie Rosendal

Vit bild.png

x

x

bottom of page