fullsizeoutput_35f_edited.jpg

Företagsträffar

Rätt kontaktnät gör affärslivet enklare. Välkommen att träffa medarbetare från olika företag, organisationer och branscher samt lyssna på aktuella föreläsare och debatter. 

Våra Promotionluncher är en del av ”Kalmarmöten” som är aktiviteter som synliggör och förenar Linnéuniversitetet med näringslivet i Kalmarsundsregionen.

lnu.png

TISDAG 18 MAJ 

Årsmöte 

Varmt välkommen att anmäla dig till årets föreningsstämma som hålls via Zoom.

FREDAG 21 MAJ 

Webbsänd Promotionlunch

Finansiell hålllbarhet
Göran Persson, fd statsminister och nu högaktuell som styrelseordförande för Swedbank ger sin bild av hur finansiell hållbarhet utvecklar näringslivet i Kalmarsundsregionen.

FREDAG 10 SEPTEMBER 

Webbsänd Promotionlunch

Jobba hållbart och öka vinsten
Idag ser vi tydligt att företagen som är bäst när det gäller hållbarhet också har högre tillväxt och lönsamhet. Framtidens vinnare är de som inser hur man använder sig av hållbarhet för att driva affärsutveckling och innovation. 

FREDAG 15 OKTOBER

Webbsänd Promotionlunch

Småländskt ledarskap
Vad har Ingvar Kamprad IKEA, Anna Barkevall Böda Camping och Gert-Erik Lindqvist NIBE gemensamt? De är alla småländska ledare! 

FREDAG 19 NOVEMBER

Webbsänd Promotionlunch

Spännande föreläsare
Under dagens lunch får vi lyssna på en intressant föreläsare som inspirerar och ger energi. Vem det blir – det avslöjar vi till hösten :-)

FREDAG 3 DECEMBER

Promotionlunch

Kalmarsundsminglet
Vi hoppas innerligt på att kunna arrangera en riktigt fartfylld speed-dating för företag på årets sista Promotionlunch. Många är vi som längtar efter att träffas och för att höja temperaturen i näringslivet behöver kontakter knytas med nya företagskollegor, kunder eller underleverantörer.

Knyt nya affärskontakter

Att träffa regionens näringsliv anger våra medlemmar som den viktigaste anledningen till att besöka en Promotionlunch. Vår bordsplacering säkerställer att du träffar nya intressanta företagare varje gång.

Aktuellt
& intressant

Vårt mål är att alltid lyfta fram aktuella teman och intressanta personer. Tipsa oss gärna om vad du vill lyssna på.

Lär känna
varandra

På vår Promotionfika träffas upp till 5 företag för att skapa djupare relationer och se hur de kan hjälpa varandra att växa och utvecklas.