fullsizeoutput_35f_edited.jpg

Företagsträffar

Rätt kontaktnät gör affärslivet enklare. Välkommen att träffa medarbetare från olika företag, organisationer och branscher samt lyssna på aktuella föreläsare och debatter. 

Våra Promotionluncher är en del av ”Kalmarmöten” som är aktiviteter som synliggör och förenar Linnéuniversitetet med näringslivet i Kalmarsundsregionen.

lnu.png
Knyt nya affärskontakter

Att träffa regionens näringsliv anger våra medlemmar som den viktigaste anledningen till att besöka en Promotionlunch. Vår bordsplacering säkerställer att du träffar nya intressanta företagare varje gång.

Aktuellt
& intressant

Vårt mål är att alltid lyfta fram aktuella teman och intressanta personer. Tipsa oss gärna om vad du vill lyssna på.

Lär känna
varandra

På vår Promotionfika träffas upp till 5 företag för att skapa djupare relationer och se hur de kan hjälpa varandra att växa och utvecklas.

ONSDAG 27 OKTOBER 
Promotionfika

Ett enkelt, snabbt och effektivt sätt att lära känna

näringslivet i regionen. 

FREDAG 19 NOVEMBER
Promotionlunch

All kraft i samma riktning
Jonas Bergqvist, en av svensk ishockeys största spelare genom tiderna, berättar om hur hans erfarenheter från elitidrotten har berikat hans arbete som ledare i olika branscher. En inspirerande föreläsning med tips och råd om både medarbetarskap och ledarskap.

ONSDAG 24 NOVEMBER 
Promotionfika

Ett enkelt, snabbt och effektivt sätt att lära känna

näringslivet i regionen. 

FREDAG 3 DECEMBER
Promotionlunch

Kalmarsundsminglet
Vi hoppas innerligt på att kunna arrangera en riktigt fartfylld speed-dating för företag på årets sista Promotionlunch. Många är vi som längtar efter att träffas och för att höja temperaturen i näringslivet behöver kontakter knytas med nya företagskollegor, kunder eller underleverantörer.