fullsizeoutput_35f_edited.jpg

Företagsträffar

Rätt kontaktnät gör affärslivet enklare. Välkommen att träffa medarbetare från olika företag, organisationer och branscher samt lyssna på aktuella föreläsare och debatter. 

Våra Promotionluncher är en del av ”Kalmarmöten” som är aktiviteter som synliggör och förenar Linnéuniversitetet med näringslivet i Kalmarsundsregionen.

lnu.png
Knyt nya affärskontakter

Att träffa regionens näringsliv anger våra medlemmar som den viktigaste anledningen till att besöka en Promotionlunch. Vår bordsplacering säkerställer att du träffar nya intressanta företagare varje gång.

Aktuellt
& intressant

Vårt mål är att alltid lyfta fram aktuella teman och intressanta personer. Tipsa oss gärna om vad du vill lyssna på.

Lär känna
varandra

På vår Promotionfika träffas upp till 5 företag för att skapa djupare relationer och se hur de kan hjälpa varandra att växa och utvecklas.

riksdagen.jpeg

14 OKTOBER
Promotionlunch

Näringslivspolitiken efter valet
Hur kommer näringslivspolitiken förändras efter valet? Vi har bjudit in kommande mandatperiods kommunalråd som berättar hur de kommer att arbeta för att skapa bra förutsättningar för näringslivet i Kalmarsundsregionen.

fullsizeoutput_5b0.jpeg

26 OKTOBER
Promotionfika

Ett enkelt, snabbt och effektivt sätt att lära känna

näringslivet i regionen. 

Hållbart företagande_Skiss_1080x1080.png

11 NOVEMBER
Promotionlunch

Hur kommunicerar man hållbarhet?
När kartan är satt för hållbarhetsarbetet är det dags att börja kommunicera. Men hur gör man det utan att låta som alla andra?

fullsizeoutput_5b0.jpeg

23 NOVEMBER
Promotionfika

Ett enkelt, snabbt och effektivt sätt att lära känna

näringslivet i regionen. 

mattias_ribbing-pressbild_edited.jpg

2 DECEMBER
Promotionlunch

Skärmsmart
Mattias Ribbings föreläsning är en inspirerande resa in i din egen hjärna. Nya aha-upplevelser utlovas där du får med dig de bästa strategierna för en hjärnsmart användning av din mobiltelefon, sociala media och ny teknik i allmänhet.